BESLENME YÖNETİMİ VE KİLO VERME
1. Yemek yeme süreniz en az yirmi dakika olmalıdır.
2. Tabağınıza normal zamanlarda tükettiğiniz miktarın 1/3’ü kadar yiyecek koyun.
3. Un ve unlu mamullerden uzak durun.
4. Şeker ve şeker türevi ürünlerden uzak durun.
5. Pişmiş gıdaları %20, çiğ gıdaları %80 oranında tüketin.
6. Size güven vermeyen endüstriyel gıdaları tüketmeyin.
7. İçerisinde koruyucu kimyasallar bulunan ürünler tüketmeyin.
8. Üzerinde insektisit ve pestisit bulunan ürünleri temizlediğinizden emin olmadan tüketmeyin.
9. Tükettiğiniz çiğ gıdaların çeşidini arttırabileceğiniz kadar arttırın.
10.Aldığınız karbonhidratları yakacak kadar hareket edin.
11. Bağırsak floranızı zenginleştirmek için SİMBİYOTİK için.
12. Besinlerinizi yıkadıktan sonra probiyotiklerin üzerine konabilmesi için en az 2 saat bekletin.
13.Kabuğunu soyarak tükettiğiniz meyvelerin çürümeye başlamasına izin verin, bozulmuş gibi gördüğünüz kısmı oyup çıkarmayın, yalnızca kabuğunu soyup tüketin.
14. Fazla kilolarınız varsa GÜNLÜK ALDIĞINIZ KARBONHİDRATLARI N SAĞLAYACAĞI ENERJİDEN DAHA FAZLASINI TÜKETECEK KADAR hareket yapın.
VELİLER! SİMBİYOTİK ÖĞRENCİNİZİN BA...
İnsan zekâsı, insan beynindeki sinir hücrelerinin eşleşebilme yeteneğiyle doğrudan ilişkili...
BUNLARI BİLİYOR MUSUNUZ?
-Vücudumuzda gerçekleşen sindirim işlevlerinin %70'den daha fazlası faydalı bakteriler tarafı...
GRİPTEN KORUNMAK İÇİN SİMBİYOTİK...
Doğada bir besin maddesi varsa ve bozuluyorsa o besin maddesini bozacak bakteri de vardır. &n...
İLAÇ KULLANIMINDA BESLENMENİN ÖNEMİ...
‘’ İlaç kullanıyorsanız doğru beslenmelisiniz, doğru besleniyorsanız ilaç kullanmaya ger...
KİLO SORUNU MU YAŞIYORSUNUZ ?
İnsanların ruh ve beden sağlıkları doğrudan metabolizmalarına bağlıdır. İnsan vücudunda ...